Laat alle what happend posts zien.

 

  U bent niet ingelogd op dit moment

 

 

  Laatste filmpje: U2 - with or without you (stukje live... 50 mb!!)  

 

Fotos
Solar 08
Openfeest pandoer 08
Weekend 2008
Queensday Ehv 08
Queensnight 08

Wie is online
5 sfeermaker(s)

Willekeurige foto
Klik om de foto te vergroten
Oudjaar 2004

< Oktober >
MDWDVZZ
12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
2728293031

Film info
Tip voor vandaag:


Sfeermakers
Thomas
Jeroen
Dave
Drrk
Teun
Artie
Dries

Vrienden Van
Rikkert
Sfeermaker Ralf
Kaatje
nikki
Riekske

Drankenkaart
">kutj
Brugal

Login
naam
 
password
 

Account aanmaken!
Password kwijt?
 Op 01 Apr was er/het De Treffers - Slagerij van Kemenade 

DE TREFFERS Slagerij van Kemenade 2-1

Eindelijk was het dan zover, de openingswedstrijd van De Treffers in haar eerste seizoen. Na twee oefenwedstrijden begon dus eindelijk het echte werk. Tegenstander was het toch niet geheel onbekende Slagerij van Kemenade en van onderschatting was dan ook zeker geen sprake.
Vooraf moest er om half 10 verzameld worden bij huize Adriaans waar iedereen zijn tas kreeg en het nieuwe tenue kon bewonderen. Helaas was niet iedereen op tijd en dus waren de startende bankzitters al bekend, namelijk Artie en Dries.
Het team bestond deze avond verder uit Rob (keeper van NWC 3 en tevens een zeer ervaren zaalkeeper), Thomas (verdediger van NWC 1, staat bekend om zijn fraaie passes en had deze keer Stratum overgeslagen), Teun (normaliter keeper van NWC 1, maar tevens oud-topscorer van NWC F3 dus kan aardig een balletje trappen), Jeroen (verdediger bij Panningen 1, maar in de zaal voornamelijk spits, ondanks zijn lengte zeer handig in de zaal) en Michiel (middenvelder van NWC 1, technisch zeer goede speler en ook hij een zeer ervaren zaalvoetballer). Op de bank dus de laatkomers Artie (middenvelder van Panningen 1, zwerft over het veld en is zeer doelgericht) en Dries (speler die vaak de achterlijn van de tegenstander haalt maar dat meestal doet zonder bal). Ronald was vlagger en Dirk kon niet spelen vanwege een blessure. Zij zijn binnenkort te bewonderen in de Astense zaal.
Na de teamfoto die voor de match werd gemaakt kon de wedstrijd beginnen. Onder toeziend oog van enkele sponsors werd al gauw duidelijk dat het woord wennen centraal stond en dat men moeite had om het doel en zelfs elkaar te vinden. Al vrij snel werd ook duidelijk dat het publiek tegen de felgruune ploeg was en sporthal De Schop veranderde langzaam maar zeker in een heksenketel.
Na een pegel op de lat van de tegenstander werden De Treffers wakker geschud en kwam de ploeg na een fraaie aanval op 1-0 door een doelpunt van de inmiddels ingevallen Artie.
Niet lang daarna volgde de 2-0 na wederom een goede aanval die keurig werd afgerond door Jeroen. Het publiek werd dan ook steeds rustiger maar dat veranderde toen Van Kemenade op 2-1 kwam. Hierna volgde een spannende slotfase, waarin er zelfs tegen 3 veldspelers niet gescoord kon worden en waarin Jeroen niet mocht klagen dat hij binnen de lijnen mocht blijven. Coach Aad werd ondertussen 10 jaar ouder op de bank en nagelbijtend keek hij toe hoe zijn team toch de eerste drie punten van het seizoen binnenhaalde. Conclusie na de wedstrijd was dat natuurlijk iedereen blij was met drie punten, maar dat er nog een hoop werk aan de winkel is, wil de ploeg meedoen om het kampioenschap.
Deze overwinning werd natuurlijk gevierd in de zogenaamde derde helft; eerst werd de wedstrijd nabesproken in de kantine van de sporthal waarna het gezelschap richting dorp vertrok. In caf de Wit werd er verder aan de teamspirit gewerkt onder het genot van de nodige aftankers en leerde ook de sponsors de gezelligheid van de derde helft van De Treffers kennen.


Punt voor het (vrouw) volk daar: 6
Punt voor de gezelligheid daar: 6
De muziek die ze daar draaien: 80's/90's
Is het een aanrader: Ja wil er nog wel x heen

Door: Drrk - Reacties (11)

 Op 12 Feb was er/het Trance Energy 2005 

Ojojojoj! 4e TE op rij voor mij en ik denk dat deze het beste was, kwa muziek, kwa sfeer, kwa indeling.... echt een UBER TE!
En dan Yoji op t laatst op Mainstage gewoon ff een half uur doorgaan en de hele zaal losrammen... in n woord....KEU-RIG

Punt voor het (vrouw) volk daar: 9
Punt voor de gezelligheid daar: 10
De muziek die ze daar draaien: Trance
Is het een aanrader: Ja zeker heen gaan

Door: Gonus - Reacties (9)

 Op 29 Dec 04 was er/het Winterberg 

Cuppens had een leuk idee om te gaan snowboarden/skien voor 1 dagje in Winterberg (Duitsland) nou lijkt mij wel ruig dus ging mee!
het begon al weer super met cuppens die zonder benzine kwam te zitten maar hij had een leuk kannetje bij met nog 5 liter benzine, dus we konden nog een kilometer of 50 rijden en maar hopen op een tankstation vanaf toen ! EN JA DAAR WAS DER EEN hehe.
toen we aan kwamen (zonder fout te rijden) was het even ski's/snowboard huren, pas halen, en gaan met die banaan!
er waren 7 of 8 verschillende pistes daaro! maar ook was er ergens een "KALER ASTEN BERG" deze moesten we dus zeker hebben dus daar begon onze queste erheen! via de poppenberg richting de kaler asten berg! straatje nog over steken en we waren er! onder tussen nog op sleeptouw genomen door zo'n hang skilift want dat kon ik nog niet echt, op de kaler asten berg ging het wel met hulp van cuppens samen op 1 zo'n liftje maar toen we op de terug weg weer zo'n lift hadden begon meneer maar ff te kutten want anders was het weer niet leuk genoeg en ja hoor daar gingen we weer, cuppens hield vol en kon der weer op kruipen maar ik liet los want het werkte niet echt zo... toen maar naar beneden nog een keer opnieuw proberen weer alleen maarja na 2 meter lag ik al weer languit op me smoel maar toch maar stug vast houden want moest toch naar boven, eindelijk bovenaan stond cuppens daar al weer te lachen ..
verder was het gewoon kei hard vlammen van die bergen super ruig! en dus zeker nog een keer doen!

Punt voor het (vrouw) volk daar: 7
Punt voor de gezelligheid daar: 8
De muziek die ze daar draaien: Ik zou geen 1 nummer meer weten
Is het een aanrader: Ja wil er nog wel x heen

Door: Dries - Reacties (0)

 Op 18-12-04 was er/het Pa pa Panningen!! 

De dag begon voor iedereen met een stevige kater, de vrijdagavond had iedereen zijn redenen gehad om gruwelijk te pilsen! Kortom een gare bedoeling toen we verzamelde bij Jan van Hoek. De koffie, loempia's en tosties gingen er goed in. Iets later dan we gepland hadden vetrokken we richting sporthal de heuf in panningen. Ipv 12:30 kwamen we om 13:05 aan. Aangezien we om 13:20 onze eerste pot hadden moesten we ons haasten. Staan we daar op dat veld, blijkt dat de tegenstander er niet is... Ook lekker dus. Over de poulewedstrijden kunnen we kort zijn. Sfeermakers 1e in de poule met 9 punten! Helaas troffen we in de kwartfinale Tongere Posse waar het gochme van enkele echte zaalspelers ons teveel werd. Ondanks een goede pot verloren we 4-3. Mocht de pret niet drukken, aan de bar wast ook goed toeven! Na vele aftankers en leuke gesprekken besloten we te gaan eten en belande we bij de Chinees. Wat hier allemaal voor leuks gebeurt is kunnen we helaas niet publiceren. Maar dat het onvergetelijk was mag duidelijk zijn! Kroepoek, Baco, manderijn, chinese muur, bezorgde chinese huisvrouw en 7 voldane buikjes zeggen genoeg. Rond 20:30 ofzo trokken we verder en zijn we bij Tonny van t Dotje verder gegaan. In het stamcafe van sv Panningen gingen de pielskes er ook goed in! En werd de sfeer alweer beter en beter. Vanuit daar de taxi naar palladio en om 05:30 waren alle 7 overgebleven helemaal kapot weer veilig thuis! Al met al een topdag om nooit te vergeten.
Ciel, Garfunkel, Jassen, Stan en feijtert super bedankt voor de gezelligheid!
Hier nog enkele onvergetelijke steekwoorden ;-)
Petra, Palen, matras van H. Pa pa Panningen, Keukensletje, Tonny vant Dotjuh!! Daan Jassen, Kloepoek, Kapot raam, omlaag geschoten rooster, lappen, shoarmazaak, queen in taxi, 9 aftankers!!
Een topdag dus die we volgend jaar nog eens dunnetjes over gaan doen!

Punt voor het (vrouw) volk daar: 9
Punt voor de gezelligheid daar: 10
De muziek die ze daar draaien: Trance
Is het een aanrader: Ja zeker heen gaan

Door: Jeroen - Reacties (13)

 Op 29-10-04 was er/het Tiesto In Concert 

K E U R I G

Punt voor het (vrouw) volk daar: 9
Punt voor de gezelligheid daar: 9
De muziek die ze daar draaien: Trance
Is het een aanrader: Ja zeker heen gaan

Door: Gonus - Reacties (20)


Forum
Revolutional pack..
HOEREEEEEEEEEEEEE..
Re: Nieuwjaarsdui..
Re: water op mars..
Re: Comment: Wat ..

Gastenboek
bad credit auto l..
active loan [url=..
payday loans utah..
Hello! cash advance onli..

Overig
Stripjes
Zaalvoetbal
WK pool 2010
Filmpjes
Prijzen kast

Poll
skon carnaval gehad?
Ja
Ja
Ja
Ja


Resultaten

Reacties (35)


What happened
De Treffers - Slagerij van Kemenade 01 Apr
Trance Energy 2005 12 Feb
Winterberg 29 Dec 04
Pa pa Panningen!! 18-12-04
Tiesto In Concert 29-10-04

Links
HACKED
NWC 1 Jelle
Spel zonder grenzen
Dames 1 Panningen
spijkerloos

Downloads
(137)
test.php (363)
Sire fun boek (577)
Sire plas (584)
Sire park (582)

Statiestieken
10981 fotos
19041 berichten
56 quotes
de Sfeermakers 2004 - Design door D. Benders